• Minimal Design, Minimál lakberendezés
  • Parketta, Svédpadló, Hajópadló
  • Minimál beltéri ajtók
  • Minimál konyhabútor, minimál bútor
  • Villanykapcsoló, fa és akryl üveg keretek
  • Elérhetőség


Minimál beltéri ajtó


Az egységes minimál dizájn elengedhetetlen eleme a beltéri ajtók összhangba hozása a bútorokkal és burkolatokkal, ami elsősorban a fa alkalmazása esetén lehetséges. Ilyenkor azonos fát használ az ember az azonos erezet végett, viszont a különböző helyeken más és más színre pácolják azt.

Lehetőség van laminátumok esetében is az egységességre, mert beszerezhető ugyanaz a laminált padló anyag beltéri ajtó CPL fóliában és bútorlap formájában is. Az igényesebb cégek oda is figyelnek az ilyen részletekre.

Nagy divat és a minimál keretén belül is kiváló megoldásnak számít a festett, fényesre, illetve mattra festett nyílászáró, ami a hasonló kivitelű bútorokkal remek összhangot mutat. Csak ne legyen egy árnyalatnyi eltérés sem a színek között, mert az valami borzasztó!Modern beltéri ajtó


Különleges minimál beltéri ajtó


Egy lenyűgöző és nemkülönben praktikus ajtómegoldást hódít napjainkban, amikor az ajtó középen fordul és feleakkora kört leírva nyílik.

Ha lehet, ez a fajta dizájn még a konyhabútor üveg falburkolásával megegyező színű lakás dísztárgyak és villanykapcsoló kereteknél is lenyűgözőbb jelenség, mert teljesen ellentmond a megszokott sarkon-forgó rendszernek, amit már jobban unni sem lehet.

Működik a rendszer fa és festett, valamint üveg ajtóval egyaránt. Bármivel is használjuk, aki egyszer meglátja, hónapokig erről fog beszélni, mert ez az ajtó Rolls-Royce-a. Hogy lehet elérhető akkor bárki számára? Itt is igaz az állítás, hogy keresni kell szállítót, ami a mi lehetőségeinkhez mért áron gyártja kedvenc megoldásainkat.

Minimál beltéri ajtó
Adatvédelmi tájékoztató