• Minimal Design, Minimál lakberendezés
  • Parketta, Svédpadló, Hajópadló
  • Minimál beltéri ajtók
  • Minimál konyhabútor, minimál bútor
  • Villanykapcsoló, fa és akryl üveg keretek
  • Elérhetőség

Villanykapcsoló


A villanykapcsolók – mivel szemmagasságban helyezkednek el – rendkívül fontos, szembeötlő részei az otthonnak. Ha itt megengedünk magunknak egy kis lazaságot, és valami olcsó és egyszerű bakelitet választunk, azzal könnyen agyoncsaphatjuk a teljes lakrészkoncepciót!

A minimál stílusban készített házak egyik fő hibája, hogy az aprónak tűnő részletekre néha nem figyelnek oda. A nemes anyagokat, hol szerepeltessük leginkább, ha nem a tér kiemelt, szemet szúró részein!

Mindjárt itt is van két nemes anyag: fa vagy fafurnér és az üveg akryl.

Fa vagy fafurnér villanykapcsoló


A fa villanykapcsolóknál nagyon oda kell figyelni, hogy az adott helyiség található parkettával vagy bútorzattal megegyező fa típust és pácot használjunk a villanykapcsoló kiegészítő keretének, mert nincs gyászosabb, mint amikor egy tölgy parkettánál bükk vagy wenge villanykapcsolóval hívjuk föl arra a figyelmet, hogy házunk / lakásunk nem tervezett. Ellenben a faanyag azonossága, az erezet identikus jellege éppen azt mondja el a maga nagyon is érthető nyelvén, hogy itt minden részletre odafigyeltek, itt minden a helyén van.

Az apróságokban rejlik az igazi ízlés, különösen, ha azok szembeszökő jelenségek!

Ajánlott oldal: Exkluzív egyedi fa villanykapcsolók

Modern fa villanykapcsolók

Üveg vagy üveg akryl villanykapcsoló


Az üveg akryl villanykapcsoló kerettel már egy kissé egyszerűbb a helyzetünk, mert itt csupán arra kell ügyelnünk, hogy a választott szín teljesen azonos formában és árnyalatban megjelenjen a lakás / ház más részein is, mintegy integrálva, egységes dizájnba öltöztetve a birtokunkat.

Ma már létezik gyártó, aki tetszőleges RAL vagy NCS színre egyedileg készít villanykapcsoló keretet neves elismert kapcsolócsaládokhoz.

Ajánlott oldal: Exkluzív egyedi akryl üveg villanykapcsolók

Modern akryl üveg villanykapcsolók
Adatvédelmi tájékoztató