KONYHA SZÍNEK

 

A minőségi különbségekről nem beszélve, szemben a lapraszerelt 6-10 színes, és az elemes gyártók 10-20 színes választékával egy Martin Martinelli® minőségi szint több ezres választékkal rendelkezik.

 

Azért van szükség még a törtfehérnek is több mint 40 árnyalatára, mert ebből a 40-ből 35-36 árnyalat üti a nappali-konyha egylégterű helyiség bútorai, dísztárgyai színének zömét.

 

Egy ilyen ‘apróság’ pedig képes teljesen tönkretenni az összképet.

 

Annyi meg annyi szörnyű példát láttam már, hogy nyugodt szívvel állíthatom, ez az egyik, ha nem a legfontosabb konyhabútor vásárlásnál. Érdemes ezért a helyzet súlyához mérten komolyan venni a kihívást.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Ráadásul a Martin Martinelli® a lágy akril felületek helyett extra kemény festett felületekkel dolgozik.

 

(Nem csak az akrilhoz képest extra kemény a Martin Martinelli® festett felület, hanem az összes többi Magyarországon kapható festett felülethez képest is.)

 

A színválaszték is lenyűgöző:

Martin Martinelli® festett fényes színek: 1.950 szín
Martin Martinelli® festett fényes metál színek: 1.822 szín
Martin Martinelli® festett matt színek: 1.484 szín
Martin Martinelli® festett matt metál színek: 1.324 szín
Martin Martinelli® festett szupermatt színek: 1.242 szín

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Még szívmelengetőbb a helyzet fa fronton.

 

A Martin Martinelli® fadekor (fautánzat) színek és faerezetek száma: 342 mintázat.

 

A Martin Martinelli® valódi fafelületei 174 fafajta matt és fényes felületeiből állnak.

 

Minden fafelület pácolható, ami 30 árnyalatot jelent.

 

Az összes valódi fa variáció ezáltal 10.440 darab, de valójában – mivel valódi fáról van szó, amelyek erezetét vevőink maguk választhatják ki, szóval mivel minden fa más…

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Ismét egy kuriózum, egy igazi felső kategóriás sajátosság a Martin Martinelli® mély barázdás valódi fafelület, amely 4 fafajtából érhető el.

 

Mindegyik 30 árnyalatban (pác), ami 120 variáció.

 

Az eljárás a valódi fa különleges eljárással történő megdolgozásából áll, amelynek során a lágyabb farostok eltávolításra kerülnek, a keményebbek megmaradnak, kitüremkednek a fából.

 

Nagyon, nagyon különleges, de csupán kevés fafajta alkalmas az ilyen feldolgozásra.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Az üvegajtós kivitel specialitását a Martin Martinelli® konyhabútornál a belső oldali keret variánsok képezik. Választhatunk, mennyit szeretnénk megmutatni magából a keretből.

 

Két felülettípus opció létezik.

 

Martin Martinelli® fényes üveg színek: 1.950 szín

Martin Martinelli® matt üveg színek: 1.950 szín

 

A színes üveg felület munkalap és hátfalburkolat formájában is elérhető.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Martin Martinelli® unikum, amiben a világon egyedülálló, az az autó színek szortimentje.

 

A megrendelőnek csak annyi a dolga, hogy megadja Porschéje, Audija, BMW-je vagy Mercedese alvázszámát, és pontosan arra a színre festjük konyhabútora ajtófrontját vagy üveg hátfalát.

 

Kizárólag német luxusautók színeiben gondolkodhatunk, és azért szükséges az alvázszám, mert a luxusautók gyártói rendszeresen változtatják színeiket. Csak tizedárnyalatokban, de az már elegendő ahhoz, hogy az emberben egy icipici rossz érzés támadjon, ha nem ebszolút tökéletes az egyezés.

 

Így azonban tizedárnyalatnyi pontosságú azonosságot találunk az autó színével, mivel a Martin Martinelli® konkrétan ugyanazzal a festékkel dolgozik, mint az autógyártó.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Nem akármilyen festékről beszélünk, gondolhatjuk!

 

Hiszen amelyik festék megállja a helyét egy 50-100 millió forintos autón, és bírja a jégveréstől, a durva autómosáson át a homokkal veretésig, 100 fok fölé hevítésig a legextrémebb igénybevételt is, amit a tűző napon egy terepjáró elé támaszt a használat, az nyilván elég jól funkcionál majd a konyhájában, és bírni fogja a szivaccsal és rongyokkal simogatást is, amely ’kihívás’ elé a normál takarítás alkalmával néz a bútora.

 

Ami egy átlagos konyhabútornak extra kihívás, és 2-3 évnél tovább nem is tud komolyabb minőségvesztés nélkül ellenállni neki, az egy Martin Martinelli® minőségű konyhabútornak csak lágy simi-simi.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

A Martin Martinelli® minőség nem csupán a színválasztékban és a festett, valamint lakkozott felületek extrém ellenállóképességében érhető tetten.

 

Kidolgoztak ugyanis egy különleges módszert, amivel képesek a fa erezetét – fafajtától függően – 40-110 méteren át úgy futtatni, hogy mindenhol tökéletes illeszkedést találjunk.

 

Ha az élzáró kívülre kerül, még azon is fut az erezet. Egy szigeten pedig körbe ér. Senki nem tudja megmondani, hol kezdődik.

 

Hogy milyen hatást vált ki az emberből ez az igényesség? Az szavakkal leírhatatlan.

 

Talán ha lefotóznánk a konyhabútor átvételekor a megrendelő arcát és engedné az az illető, hogy feltegyük rácsodálkozó ámulatát kifejező ábrázatának képét az Internetre…

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Ha betűz a nap és a konyhabútor bizonyos részeit többet, más részeket kevesebbet éri a fény.

 

A Martin Martinelli® minőségi sztenderd szerinti festékek olyan szintű pigmentállandósággal bírnak, hogy még napi több órás direkt napfénynek kitéve sem változik a színük, nem mattulnak be, nem válnak lelakottá.

 

Ha 10 év múlva eladja a lakását, az új vevő benne egy vadonatúj kinézetű konyhabútort talál majd. Ámulni és bámulni fog, és örömmel fizet akár 10%-kal is többet az ingatlanért csak azért, mert benne egy álomszép, látszatra tegnap átadott konyhabútor várja.

 

A Martin Martinelli® minőségi konyhák befektetésnek is kiválóan alkalmasak, mert időtálló szépséggel bírnak. Modern, minimalista dizájnjuk pedig megunhatatlan.

 

Ekkor pedig még csak a dizájnról és a színekről, a ragyogóan maradó színekről beszéltünk.

Minőségi tanácsadásra időpont foglalás: 70 50 30 341

Holott a Martin Martinelli® bútorok 65 kg teherbírású, szinte tönkretehetetlen fiókvasalatokkal, extra teherbírású kivetőpántokkal és olyan egyéb mozgó alkatrészekkel rendelkeznek, amelyek úgyszintén időtállóak.

 

Élzárástechnikában a nullfuga elkötelezett híveiként a Martin Martinelli® olyan minőségi szintet produkál, ami csak a legfelső kategória sajátja.

 

Nemhogy a lapraszereltek, de még a legtöbb elemes gyártó sincs ennek a közelében sem.

 

A minőségnek azonban ár van, viszont ez az ár nem pénzben mérhető, hanem kapacitásbeli korlátokban.

 

Az ár a mennyiség, a gyártási mennyiség. Martin Martinelli® minőséghez évente 850 ember juthat ma Magyarországon.

Ismerje meg alapanyagainkat, tesztelje a Martin Martinelli® minőséget és bútortervező szakembereink képességét. Mivel mind a konzultáció, mind a bútortervezés maga térítésmentesen igényelhető, ne habozzon lecsapni a lehetőségre, és kérjen már most időpontot a 06-70-50-30-341-es telefonszámon!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni, mindenképpen szükségünk van egy alaprajzra, amelyen szerepelnek a fal méretek, a kiállások (gáz, víz, elektromos), illetve a nyílászárók nyitásiránnyal és parapet magassággal.

A konyhabútor legmeghatározóbb elemének, az ajtófrontok színének a kiválasztása két lépésben történik. Előzetesen a konyhastúdióban. Mivel azonban nem biztos, hogy az Ön lakáséban azonosak a fényviszonyok, a reflexió és a világítás színhőmérséklete, mint a konyhastúdióban, hatalmas a veszélye annak, hogy az az szín, amit a konyhastúdióban tetszik, otthon kopottasnak, vagy pusztán irritálónak tűnik majd. Gagyi dolog ezért a konyhastúdióban véglegesen színt választani. A szín véglegesítése minden professzionális konyhastúdiónál a vevő lakásában, felmérés alkalmával történik meg.

Minél fényesebb egy felület, annál érzékenyebb. Biztosan tapasztalta már ezt autója középkonzolán, a sebváltó környékén vagy egyszerűen mobiltelefonja hátulján. Egy konyhabútor olyan hamar lelakottá válik, ha nincs egy speciális eljárással karcolódásmentesítetté téve az ajtófrontja, hogy erről csak rémtörténeteket tudnék mesélni.

VEVŐINK MONDTÁK

Engem a konyhastúdióban dolgozók szakértelme ragadott meg leginkább. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi veszély rejlik egy tervezési hibában. A mi esetünkben a sarokelem lett volna szinte használhatatlan, ha egy másik cég tervénél maradunk. Köszönjük a segítséget. 2018. augusztus 7.

Kollár Ildikó
/ Budapest

Már sokan említették előttem a szakértelmet – ami szó szerint úgy igaz, ahogy leírták – viszont, ha az áruk nem annyira megnyerő, amennyire a mi esetünkben volt, akkor megköszönve a segítségüket, de nem tőlük rendeltük volna a konyhabútorunkat. Nekünk a német konyha megfizethetetlen volt, a skandinávon meg már túl akartunk lépni. Ennyi.

Emma
/ Vác