YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

KŐZETSZEMCSÉS AKRIL MOSDÓ, SZATÉN DIÓ VALÓDI FA AJTÓFRONT

modern-furdoszoba-butor-feher-corian-szaten-dio-fa

CORIAN MOSDÓ ÉS MOSDÓPULT
  • A mosdótálaknál a felső kategóriás fürdőszobabútoroknál 2022-ben az éles kontúrokat leváltja a lágy ívű vonalvezetés, amelyeken a víz szinte láthatatlan lágy folyással járja be útját a mosdótól felületén a lefolyóig.
  • A Corian mint mosdópult alapanyag levetővé teszi a láthatatlan illesztéseket mind a mosdótál és a mosdópult találkozásánál, mind a bútor oldal és a mosdópult találkozásánál, mint ha egy kőből lenne kifaragva az egész.

VALÓDI FA AJTÓFRONT / FIÓKELŐ

A fa fiókelők első osztályú, válogatott minőségű és álomszép rajzolatú faanyagból készülnek, különleges, vízálló felületkezeléssel, a Coriannal azonos, szupermatt kivitelben.

corian-dupla-mosdo-szaten-dio-furdoszoba-szekreny
minosegi-furdoszoba-minimal-design-szaten-dio

MAGYARORSZÁGI BEVEZETŐ ÁR 30% KEDVEZMÉNNYEL KÉSZLETRŐL

AZ AKCIÓS ÁR ÉRVÉNYESÍTÉSE TELEFONON: 06.70.719.86.86

Az árkedvezmény visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. A fürdőszoba szekrény egyedülálló rejtett alsó fogantyús kivitelű. A tölgy fiókelők jellemzően flóderes (rajzolatos) faanyagból készülnek, de készítünk frízes (csíkos) felületet is összeforgatott (gestürzt – book matched) vagy sorolt (geschoben – slip matched) illesztéssel. A felületkezelés minden esetben szupermatt (Gloss 2,5).