10+ év gyakorlattal
egyedikonyhabútor gyártásban
Tapasztalataink szerint álomkonyha csak egyedi konyhabútor lehet. Amikor a konyhabútor nem ér a falig, az olyan gyászos hatást kelt, hogy az álom azonnal elillan, mint ha sosem lett volna. Az igénytelenül összevissza futó erezet, a szétfurkált belső, a gyengébb vaslatok és a könnyebben karcolódó ajtófrontok – ha lehet – tovább rontják az összbenyomást.
Válassza a minőségi egyedi, méretre gyártott konyhabútort!
Jöjjön el a Martin Martinelli® konyhastúdióba!
Nézze meg a Nobilia minőséget is! 1119 Budapest, Andor utca 24-28.
Ma Magyarországon a lapraszerelt termékekhez hasonló áron kaphat minőségi egyedi gyártású konyhabútort és felső kategóriás német méretre készített bútort egyaránt. Ki ne választaná a minőséget?
1950 szín, 178 valódi fa, méghozzá az egész bútoron végigfutó erezettel, üveg és kerámia munkalap, karcálló ajtófrontok, 3D ajtófrontok, 65 kg teherbírású fiókok, 120+ kg teherbírású kamravasalatok, fiókba épített hússzeletelő, elektromos nyitású fiókok. A lehetőségek tárháza végtelen a minőségi egyedi konyhabútor készítésben.
Környezetünk hatással van ránk. Amerikai konyha esetén mindennapjaink részét képezi az a látvány, amit ha konyhabútorunkra tekintünk, megragad bennünket és ha álomszép, jó kedvre derít. Egy Martin Martinelli® konyhabútor a családi boldogság záloga lehet!
Az egész konyhabútor tervezési, gyártási és szerelési folyamatot kézben tartva nálunk a dolgok flottul mennek.
Konzultáció és látványtervezés így együtt, mert mi nem magunknak, hanem Önnek tervezzük a konyhabútort.
A Martin Martinelli® dizájn és minőségi elveit szem előtt tartva 4-6 hét alatt legyártjuk konyhabútorát.
Igen szigorú elvek szerint végezzük a bútorok szállítását és szerelését, hogy azok értékét megőrizzük.
Mérföldekről felismerhető a valódi minőség, amit a felső kategóriás konyhabútor-gyártók vallanak.
Tökéletességre törekvő emberként nem vagyok és nem is leszek soha könnyű ügyfél.
Az alábbiakban rövid szakelemzéseket olvashat érdekes és még inkább fontos témákban, amelyek megváltoztathatják konyhabútor-választási preferenciáit.
Milyen az ideális munkalap mélység és magasság? Mitől függ, hogy mikor melyiket alkalmazzuk?
Milyen tényezők befolyásolják a térérzetet a konyhában? Ha nincs terünk, akkor is működik?