YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Akciós mosdó 60x46cm

AKCIÓS!!! ÖNTÖTT MÁRVÁNY MOSDÓ, DEKOR MOSDÓPULT
  • Akciós termékünk 1200 x 460 mm-es öntött márvány 2 medencés mosdóval készül. A csap, a lefolyó szett és a dugó nem része az ajánlatnak.
  • A nem akciós árban Corian mosdó és Corian mosdópult, valamint a mosdópulttal láthatatlan illesztéssel összedolgozott Corian szekrényoldal szerepel.

AKCIÓS!!! ONYX DEKOR AJTÓFRONT / FIÓKELŐ

Akciós termékünk Onyx dekor fiókelővel és fehér 10 mm-es dekor szerkényoldallal készül, soft close, csillapítós 40 kg teherbírású fiókokkal, szifonkivágással a felső fióknál. A bútor függesztéséhez 150 kg teherbírású, felső kategóriás függesztők járnak. A bútor összeszerelt állapotban kerül – 4.000 forintos külön díj ellenében – Magyarország egész területén kiszállításra.

Nem akciós kivitelben 7 rétegben festett szupermatt ajtófrontok és Corian szekrény oldalak, valamint a világ talán legjobb minőségű, inox vagy pezsgő színű kávás fiókjai szerepelnek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onyx

KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON EXTRA KEDVEZMÉNY A KÉSZLET EREJÉIG

AZ AKCIÓS ÁR ÉRVÉNYESÍTÉSE TELEFONON: 70 719 8686

Az árkedvezmény visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. A dekor fiókelők és szekrény oldalak matt kivitelűek, a fenék és a hátsó merevítő fehér bútorlap. A fiókok 40kg teherbírású, fékes, finoman járó rendszerek.