YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

AKCIÓS KIVITEL KÉSZLETRŐL!

168.400 FORINT

Akciós mosdó 60x46cm

AKCIÓS!!! ÖNTÖTT MÁRVÁNY MOSDÓ, DEKOR MOSDÓPULT
  • Akciós termékünk 600 x 460 mm-es öntött márvány mosdóval és 38 mm vastag, táblásított dió DEKOR mosdópulttal készül. A csap, a lefolyó szett és a dugó nem része az ajánlatnak.
  • A nem akciós árban Corian mosdó és valódi fa (27 mm vastag táblásított gőzölt bükk lenolajjal kezelve) mosdópult szerepel.
  • MEGRENDELEM   

AKCIÓS!!! ONYX DEKOR AJTÓFRONT / FIÓKELŐ

Akciós termékünk Onyx dekor fiókelővel és szerkényoldallal készül, soft close, csillapítós 40 kg teherbírású fiókokkal, szifonkivágással a felső fióknál. A bútor függesztéséhez 150 kg teherbírású, felső kategóriás függesztők járnak. A bútor összeszerelt állapotban kerül – 4.000 forintos külön díj ellenében – Magyarország egész területén kiszállításra.

Nem akciós kivitelben 7 rétegben festett szupermatt ajtófrontok és szekrény oldalak, valamint a világ talán legjobb minőségű, inox vagy pezsgő színű kávás fiókjai szerepelnek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onyx

KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁGON EXTRA KEDVEZMÉNY A KÉSZLET EREJÉIG

AZ AKCIÓS ÁR ÉRVÉNYESÍTÉSE TELEFONON: 70 719 8686

Az árkedvezmény visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. A dekor fiókelők és szekrény oldalak matt kivitelűek, a fenék és a hátsó merevítő fehér bútorlap. A fiókok 40kg teherbírású, fékes, finoman járó rendszerek. MEGRENDELEM