YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Fehér konyhabútor minden stílusban és árkategóriában

Most himnuszt fogok zengeni a fehér színről. Legalábbis úgy terveztem. A fehér a tisztaság és ártatlanság színe. Fehér a kezdet, a nagy belevágás, a nagy iniciáció.

 

A fehérhez passzol a fekete. Nem véletlen a két szín harmóniája az esküvőn sem. A konyhában domináns jelleggel éppúgy megfér a kettő egymás mellett.

 

A jó arányokat azonban nem könnyű megtalálni. Nem elegendő a konyhabútort magát figyelembe venni, hanem a fényeket, az ablakok elhelyezkedését, a konyha tájolását, és életmódbeli sajátosságokat, hogy mikor mire használják leendő használói a konyhabútorukat.

 

Ha sokat éjszakáznak vagy kiszámíthatatlan a pár legalább egyik tagjának a délutáni hazaérkezése, akkor a reggeli órákat kell beragyogja a napsugár, erősítve a családi kötelékeket stb.

A konyhabútor-tervező szakemberrel való akár ilyen mélységig menő kommunikáció ezért is elengedhetetlen.

 

 

Icipici konyhabútor esetén a fehér szín választásának előnyeit, úgy vélem, nem kell külön taglalnom.

 

Ott inkább a konyhabútor beépítettségére helyezném a hangsúlyt, mert minél inkább illeszkedik falaink sajátosságaihoz a konyhabútor, annál kevésbé zavaró, tolakvó. Annál kevesebbet vesz el a térből, érzetre legalábbis. De, hát, mi másról beszélünk?

Aki attól fél, hogy konyhabútora, legdrágább és legmutatósabb családi ékszere, otthona igazi dísze, az gondolkodjék fehérben vagy legfeljebb fehérben és feketében, mert ez a két szín a két örök szín. A többi divatja jön és megy, de egy fehér ruha, bútor, ékszer mindig is divatos lesz.

A fehér konyhabútort és a fekete-fehér konyhabútort azonban nagyon precízen kell építeni. Szóba sem jöhetnek a lapraszerelt gagyik és még az elemes konyhabútorok közül is csak páran, akik valóban tudják a precíz távolságokat tartani az ajtófrontok között, mert oda csak egy papírlap férhet be, megfelelő minőségű építés mellett.

 

Igen ám, de mi van akkor, ha jól megpakoljuk a fiókokat? Azt írják, hogy a 25 kg teherbírás ma már édeskevés, mert sok esetben maga a fiók test és vasalat 7-8 kg. Mi marad akkor nekünk? Márpedig, ha arra kell felkészülni, hogy a fiók 70-80%-os terhelést kap, az bizony meg fog rogyni kissé, és képes összeérni az alatta lévő fiókkal kihúzott állapotban, és leveri annak a szélét!

 

Vajon ilyesmire is vonatkozik garancia? Ha túlterhelem a vacak fiókot? Aligha.

About Author : admin
YOU MAY ALSO LIKE