YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Konyhai világítás – a nagy hatásbűvész

Egy modern konyhabútor minőségéhez a kreatív világítási megoldások akár 50%-ban is hozzájárulhatnak.

 

Persze nem lehet jó megvilágításba helyezni egy lelakott vagy egy lapraszerelt konyhabútort, ahhoz minőség kell.

 

Ha azonban a minőség megvan, bátran mutassuk is meg azt, hogy a fiókok nyílegyenesen sorakoznak egymás mellett, hogy a munkalap illesztése szinte láthatatlan, hogy nincs telelyuggatva a bútor belseje, hogy a színe tökéletesen illeszkedik a parkettánk, csempénk, falaink, de még a nappali függönyéhez is!

 

 

A világítás azonban nem csak erre használható. Drámai hatást is képes kelteni, ha éppen úgy akarjuk.

 

Csak azért került ide ez a megoldás, hogy megmutassuk, milyen elképesztő lehetőségek rejlenek egy ilyen kreatív megoldásban.

 

Ha pedig egyszerűen csak a hangulatokkal akarunk játszani, létezik egy fantasztikus megoldás, amelynek a segítségével mobiltelefonunkkal keverhetjük ki a hangulatunkhoz és elképzeléseinkhez (milyen hatást kívánunk kelteni?) éppen passzoló színt, akár hupililát is.

 

 

A konyhabútorunk egész hangulata, színe is megváltozik egy pillanat alatt. A szerelem ébresztésének is megvan a színe, a békülésé, a harag felhőinek elfújásáé éppúgy.

Egy jó hír közléséhez éppen más szín dukál, mint egy szomorúéhoz. Eddig azonban nem volt módunk egy gombnyomásra a telefonunkon változtatni a színpadon.

Duis facilisis ante vitae urna elementum, nec hendrerit metus porta. Proin id mattis erat, id ultrices sem. Fusce sagittis maximus nisl quis laoreet. Nam pharetra fermentum dignissim. Vestibulum viverra vulputate lectus, quis cursus libero consectetur lacinia. Fusce viverra tortor eget ligula fermentum maximus.

About Author : admin
YOU MAY ALSO LIKE