YOUR CART

Edit Cart
  • No products in the cart.

Modern konyhabútor fogantyúk

A modern konyhabútorokról eltűntek a látható fogantyúk. Ez amolyan axiómaféle. Nem is lehet kárhoztatni a tendenciát, mivel aminek a divatja elmúlhat, az el is múlik, akkor meg egy csapásra lőttek az újszerűségnek.

Ami nincs, az pedig értelemszerűen nem is tud elmúlni.

 

 

Elegáns, rejtett. Mert azért itt van fogantyú, csak nem látszik, mert nem az ajtófrontokra, hanem a bútor testre (korpusz) lett szerelve, és az ajtófront színére festve (szinterezve).

 

Ha pedig már fogantyú, akkor legyen mini. De akkor meg minek? Megfogni nem lehet, mármint pontosan el kell találni azt a kis kilógást.

 

 

Egy ilyen szörnyűséges fogantyú kavalkádnál azért minden jobb.

 

 

A kifejezetten dizájn jelleg bizonyos ajtófrontokhoz jól áll, de igazság szerint nem ebben a világban élünk.

 

 

Ha viszont túl sok van belőle, akkor átesünk a ló túloldalára.

 

 

Térjünk vissza a modern verziókhoz, amelyek alapja a vonalfogantyú.

 

 

Több típusa is létezik, vannak dizájnosabbak is.

 

 

Köztes megoldás az ajtófrontból kimart fogantyú.

 

 

A csúcsa pedig a teljesen fogantyú nélküli megoldás, ami vagy elektronikus, vagy mechanikus kilökőrendszerrel működik.

 

 

A fogantyúk legfeljebb nagyon rejtett formában illenek a mai, modern konyhabútorokhoz, a semmilyen fogantyú ugyanakkor inkább nehezíti a használatot. Talán túl sokat áldoz föl az ember a dizájn oltárán, és akkor is hideg és tömbszerű dizájnról beszélünk.

Számos szempontot kell figyelembe vennünk konyhabútor tervezéskor, és ezek között nem a legjelentéktelenebb a fogantyú. A fogantyú maga a forma, és a színnel, valamint a világítással együtt a hangulat felelőse. Jól gondoljuk meg, mi mellé tesszük le a garast!

Konyhabútort tervezni nem hétköznapi feladat. Ha az ember sokat nézelődik az Internetek, lassan kialakul benne egy kép arról, mi is a divat, melyek a mai trendek, aztán eldönti, csatlakozni kíván-e hozzá vagy sem. Ha igen, egy Martin Martinelli® minőségi egyedi konyhabútor kétségtelenül megfontolandó a számára.

About Author : admin
YOU MAY ALSO LIKE